Tel: +31 6 13 64 01 57

Heijne Agro is de handelsnaam waaronder de activiteiten van Maarten Heijne vallen. Er wordt advies gegeven op verschillende vlakken:
- De mechanisatie van de teelt van aardappelen
- Export & import,
- Marktontwikkeling
- Sales.
De mechanisatie van de aardappelteelt is hierbij het middelpunt.

Maarten Heijne heeft ruim 15 jaar lang ervaring in de handel en export van machines, voor de aardappelteelt bij Miedema en AVR. Vanaf 2017 is hij zelfstandig adviseur op dit vlak.

Er worden reeds verschillende projecten uitgevoerd. In Algerije geven we advies aan een aardappelteelbedrijf. In Latijns-Amerika worden bewaarsystemen voor aardappelen verkocht en in Nederland en Vlaanderen zijn we verantwoordelijk voor de verkoop van agrarische weerstations, voor een Franse onderneming. Voor meer informatie over de projecten, kunt u hieronder de links vinden.

Ons advies zal vanuit een brede kennis van de mechanisatie, aardappelteelt en veel praktische ervaring ook uw bedrijf verder kunnen helpen. Denk hierbij aan het opzetten van de export, verkoop evenals  de verkoopkanalen. Een groot voordeel is onze brede talenkennis, waaronder Frans en Spaans.

Vanuit vrijwilligerswerk als Agripooler bij Agriterra, bij enkele projecten in Rwanda en Oeganda, worden we meer ervaren in de ontwikkelingsmarkt. Daarnaast zijn we actief in Kenya om een compleet aardappelproject op te starten. Het Afrikaanse continent ondergaat op dit moment een grote ontwikkeling. Dat biedt perspectief.

Naast kennis is ook een goed netwerk van belang. Door jarenlang in de sector gewerkt te hebben, is ons netwerk zeer uitgebreid en goed onderhouden.

Vragen of advies nodig?

Heeft u advies nodig in de mechanisatie van landbouw?
Voor al uw vragen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.
Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies

Expertise in mechanisatie en nieuwe ontwikkelingen

Gezamelijke oplossingen

Projecten

Sencrop

Maarten Heijne zorgt voor Sencrop voor de marketing, merkbekendheid en verkoop van hun agrarische weerstations, die via internet verbonden zijn. Een snelle ontwikkeling...

Mooij Agro

Heijne Agro is verantwoordelijk voor de verkoop van ventilatietechniek en bewaarsystemen voor de opslag van aardappels in Latijns-Amerika, Noord-Afrika en Frankrijk. Vanuit het netwerk...

Algerije

In Algerije is begin 2018 een project begeleidt, dat zo’n 360 ha aardappelen teelde, met een mogelijke groei naar vele duizenden hectares. Machines, gebouwen, pootgoed en inputs...